Telefon: +36 70 242 1673

Kaució, óvadék vagy letét? A kauciót a jogi nyelvben óvadéknak hívjuk. Az óvadék intézményét a Polgári Törvénykönyv szabályozza.

Tájékoztatjuk, hogy a telefon lefoglalt utánfutót, trélert, a foglalási időpont után 1 óráig tartjuk, utána a foglalást megszüntetjük.

Letét: Utánfutó: 20.000.-ft Tréler: 40.000.-ft + bérleti díj - Külföldi bérlés esetén: 150.000.-ft

 

Az utánfutót működően adjuk át, (működő világítás, sértetlen lámpa bura, megfelelő gumik, sértetlen oldalfal, ponyva, stb) így is vesszük vissza. Amennyiben hibásan hozzák vissza a kaucióból levonás jár.

 

Példa levonási árak a kaucióból.

  • Égő nem világit: 2.000.-ft/ égő / db
  • Törött lámpabura: 10.000.-ft + 5.000.-ft javítás.
  • Koszos utánfutó: 5.000.-ft

Gyorshajtás, autópálya büntetés miatt nyilatkozatot kell kitölteni, így ezek megszegése esetén a szabálysértés Önt terheli.

Autópálya matricával nem rendelkeznek utánfutóink, erröl tájékoztatjuk és nyiltakoztatott is alá iratunk Önnel.

 

Ez egy szerződési biztosíték, melyet valamely követelés biztosítására nyújt a szerződés kötelezettje. A jogosult a szerződés nem teljesítése, illetve nem a szerződésben foglaltaknak megfelelő teljesítés esetén követelését az óvadékból közvetlenül kielégítheti anélkül, hogy perelnie kellene. Általában a bérbeadó rendelkezik a kaucióval, de a bérlő felé el kell számolnia.

 

FIGYELEM! Az óvadék, a kaució nem a bérleti díj része! Ha a szerződéssel kapcsolatban az óvadék felhasználására nem került sor, bérleti időszak végén az óvadék teljes egészében visszajár.