Telefon: +36 70 242 1673

A KAUCIO - Letét

Utoljára frissítve: 2020. december 11., péntek 19:36

Kaució, óvadék vagy letét? A kauciót a jogi nyelvben óvadéknak hívjuk. Az óvadék intézményét a Polgári Törvénykönyv szabályozza.

Tájékoztatjuk, hogy a telefon lefoglalt utánfutót, trélert, a foglalási időpont után 1 óráig tartjuk, utána a foglalást megszüntetjük.

Letét: Utánfutó: 20.000.-ft Tréler: 40.000.-ft + bérleti díj - Külföldi bérlés esetén: 150.000.-ft

 

Az utánfutót működően adjuk át, (működő világítás, sértetlen lámpa bura, megfelelő gumik, sértetlen oldalfal, ponyva, stb) így is vesszük vissza. Amennyiben hibásan hozzák vissza a kaucióból levonás jár.

 

Példa levonási árak a kaucióból.

  • Égő nem világit: 2.000.-ft/ égő / db
  • Törött lámpabura: 10.000.-ft + 5.000.-ft javítás.
  • Koszos utánfutó: 5.000.-ft

Gyorshajtás, autópálya büntetés miatt nyilatkozatot kell kitölteni, így ezek megszegése esetén a szabálysértés Önt terheli.

Autópálya matricával nem rendelkeznek utánfutóink, erröl tájékoztatjuk és nyiltakoztatott is alá iratunk Önnel.

 

Ez egy szerződési biztosíték, melyet valamely követelés biztosítására nyújt a szerződés kötelezettje. A jogosult a szerződés nem teljesítése, illetve nem a szerződésben foglaltaknak megfelelő teljesítés esetén követelését az óvadékból közvetlenül kielégítheti anélkül, hogy perelnie kellene. Általában a bérbeadó rendelkezik a kaucióval, de a bérlő felé el kell számolnia.

 

FIGYELEM! Az óvadék, a kaució nem a bérleti díj része! Ha a szerződéssel kapcsolatban az óvadék felhasználására nem került sor, bérleti időszak végén az óvadék teljes egészében visszajár.

Schwerer Károly

Autószállítás, motor szállítás (akár 3db), nagyméretű gépjármű (kisbusz, terepjáró, áruszállító, autóbusz) szállítása kedvező áron Magyarország és Európa területén, akár azonnali kiállással, jól felszerelt autómentővel, akár 4 személy szállításával is. Teljeskörű CMR, - rakomány biztosítással rendelkezem

Webhely: www.automentesbudaors.hu