Telefon: +36 70 242 1673

2.0t tréler bérlés

További információk

  • 36 (70) 242 1673

Rendszám: xvk-750

Méret: 390 x 210

Önsúly/összsúly: 480 kg - 2000 kg

Kérem hivjon!

Egyéb infó: Utánfutó foglalás telefonon:

Lehetőség van a bérlehető utánfutók, kölcsönözhető trélerek előzetes telefonon keresztül történő foglalásához.  Ebben az esetben kérem hívjon minket  és ha az utánfutó, tréler abban az időben nincs foglalás alatt, akkor  lehet telefonon foglalni.

Tájékoztatjuk, hogy a telefon lefoglalt utánfutót, trélert, a foglalási időpont után 1 óráig tartjuk, utána a foglalást megszüntetjük.

 

Az utánfutót működően adjuk át, (működő világítás, sértetlen lámpa bura, megfelelő gumik, sértetlen oldalfal, ponyva, stb) így is vesszük vissza. Amennyiben hibásan hozzák vissza a kaucióból levonás jár.

 

Példa levonási árak a kaucióból.

  • Égő nem világit: 2.000.-ft/ égő / db
  • Törött lámpabura: 10.000.-ft + 5.000.-ft javítás.
  • Koszos utánfutó: 5.000.-ft

Gyorshajtás, autópálya büntetés miatt nyilatkozatot kell kitölteni, így ezek megszegése esetén a szabálysértés Önt terheli.

Autópálya matricával nem rendelkeznek utánfutóink, erröl tájékoztatjuk és nyiltakoztatott is alá iratunk Önnel.

Utánfutó foglalás visszamondása

  • Ha telefonon foglalt utánfutót és nem kíván élni az utánfutó kölcsönzés lehetőségével, kérem jelezze nekünk elérhetőségeiknek. Az utánfutó foglalás lemondása díjmentes.

Utánfutó, tréler foglalás - VISMAIOR

  • Az előre lefoglalt utánfutó, tréler a foglalás és elvitel közötti idő alatt történő meghibásodása esetén megpróbálunk egy ugyan olyan adottságú utánfutót az ön rendelkezésére állítani, pótolni, de ezért garanciát és anyagi és erkölcsi felelősséget nem vállalunk.

A bérelhető/kölcsönözhető utánfutók állapota:

Utánfutóink jól karbantartott és megfelelő állapotban vannak.  Az évszakhoz megfelelő gumikkal felszerelve. Az utánfutók bérlésekor kauciót kell fizetni.  Ezt csak abban az esetben adjuk vissza amennyiben az utánfutót abban az állapotban kaptuk vissza, amiben kiadtuk.

Kaució, óvadék vagy letét? A kauciót a jogi nyelvben óvadéknak hívjuk. Az óvadék intézményét a Polgári Törvénykönyv szabályozza.

Ez egy szerződési biztosíték, melyet valamely követelés biztosítására nyújt a szerződés kötelezettje. A jogosult a szerződés nem teljesítése, illetve nem a szerződésben foglaltaknak megfelelő teljesítés esetén követelését az óvadékból közvetlenül kielégítheti anélkül, hogy perelnie kellene. Általában a bérbeadó rendelkezik a kaucióval, de a bérlő felé el kell számolnia.

Az elszámolásig letétként van annál, aki átvette, éppen ezért egyszer majd vissza kell adni, ha a feltételek megvalósultak.

FIGYELEM! Az óvadék, a kaució nem a bérleti díj része!

Az óvadék - kaucio bérleti időszak végén teljes egészében visszajár amennyiben az utánfutót sértetlen állapotban hozták vissza.

Biztonság és felelősség vállalás az Ön részéről.:

Telephelyünkön nagy felbontású HDDR kamera rendszer működik, az utánfutó kiadásakor az utánfutó állapota, gumi típusa és egyéb rajta lévő sérülés rögzítésre kerül.  Ez a felvételtárolásra kerül, és esetleges panasz setén, a bíróságon felhasználjuk.